MASSAGE AAN HUIS

MASSAGE THERAPHIE IN HET COMFORT VAN UW HUIS

Met de laatste wereldveranderingen moeten de meeste kantoormedewerkers vanuit huis werken. Dit is voor u zelfs een betere reden om optimaal te profiteren van uw pauze. Omdat u nu van tevoren ging lunchen, kunt u zich laten masseren.

Ontvang een massagetherapie in het comfort van uw huis. U hoeft niet op de drukke straat met veel verkeer te komen, u hoeft niet weg te gaan na een uitzonderlijke massagesessie. We komen naar je toe. Een therapeut komt bij u thuis met de nodige accessoires zoals massagetafel, oliën, muziek, handdoeken.

WAAROM KAN IK HET BESTE EEN MASSAGE KRIJGEN THUIS?

Tijd is kostbaar en we proberen elke dag tijd te besparen in ons dagelijks leven. Daarom is de BEST manier om een ​​massagetherapie te krijgen, door in het comfort van uw huis te blijven en een therapeut naar u toe te laten komen.

Is het niet ontspannend om direct na de massage een warm bad met bubbels te krijgen? Dit kan alleen als u thuis bent. De therapeut vertrekt 5 minuten nadat de massage is voltooid en u kunt direct in de badkuip springen om uw ontspanningstijd voort te zetten.

Zeker, niet veel mensen houden ervan om hun massagesessie af te maken en zich abrupt aan te kleden en weg te gaan; dit is een ongemak dat u met BEST helpt te vermijden.

ONZE KLANTEN HOUDEN VAN ONS

De therapeut neemt een massagetafel, tafellakens, oliën, aromatherapie-geuren, handdoeken en muziek mee. U kunt uw eigen lakens en handdoeken gebruiken als u dat wilt. Zorg ervoor dat je een plek hebt om de tafel neer te zetten en genoeg ruimte voor de therapeut om eromheen te gaan.

COVID-19 ETIQUETTE

Volg het onderstaande advies voor een veilige massagesessie voor jou en de therapeut

  • Geen handen schudden
  • De therapeut draagt ​​tijdens de massagesessie een gezichtsmasker
  • Was uw lichaam en handen voor de massagesessie
  • Zorg voor een gootsteen, damestoilet of badkamer waar de therapeut zijn / haar handen kan wassen
  • Laat het huis / kamer / kantoor goed luchten voor de sessie
  • Boek niet als u griepachtige covid-19-symptomen heeft

UW NIEUWE MAANDELIJKS ESSENTIEEL

Membership BEST Co. Massage Amsterdam