MAANDELIJKS ABONNEMENT

MASSAGETHERAPHIE ELKE MAAND VOOR UW WELZIJN

Consistent lichaamsonderhoud zal u helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken door uw bewegingsbereik te verbeteren, chronische pijn te verminderen, het natuurlijke herstel van het lichaam te versnellen en uw lichaam te stimuleren door middel van therapeutische massagetherapie. Dus als je een passie hebt voor gezond leven en bij je zijn BEST, dan profiteert u aanzienlijk van ons lidmaatschapsprogramma.

Ervaar alle zelfzorg die het lidmaatschap van Massage BEST Co. te bieden heeft. Krijg toegang tot maandelijkse voordelen en massages tegen lagere lidmaatschapskosten. Het is uw kans om uw lichaam gezonder te laten werken dan ooit tevoren. Als lid van BEST Co. tilt u uw gezondheid naar een hoger niveau met de hulp van de bekwame helende handen van onze massagetherapie-experts.

One

150 / maand voor 4 maanden

+ Half

225 / maand voor 4 maanden

Two

300 / maand voor 4 maanden

One Twice

300 / maand voor 4 maanden

+ Half Twice

450 / maand voor 4 maanden

Two Twice

600 / maand voor 4 maanden

Abonnementen lopen op dat moment 4 maanden

Annulering moet minimaal 7 dagen voor de vervaldatum worden gedaan.

Indien niet geannuleerd, wordt het abonnement automatisch verlengd.

Als een sessie in een van de maanden niet is gebruikt, gaat deze naar de tweede maand.

All massage sessions must be used before the ending of 4 months.

Eén abonnement kan niet door meerdere mensen worden gebruikt.

De therapeut neemt een massagetafel, tafellakens, oliën, aromatherapie-geuren, handdoeken en muziek mee. U kunt uw eigen lakens en handdoeken gebruiken als u dat wilt. Zorg ervoor dat je een plek hebt om de tafel neer te zetten en genoeg ruimte voor de therapeut om eromheen te gaan.