BEST DOET HET SWEDISH STYLE

MEEST POPULAIRE ONTSPANNINGSMASSAGE

Amsterdamse Swedish massage variëren van licht tot krachtig. Swedish massage Amsterdam maakt gebruik van vijf stijlen van slagen. De vijf basisslagen zijn glijden, kneden, ritmisch tikken, wrijving en trillen / schudden.

WAT IS ZWEEDSE MASSAGE?

Zweedse massage is de meest voorkomende vorm van massagetherapie. Het gaat om lange, zachte knedende stokes, ook ritmische, licht kloppende bewegingen op de bovenste spierlagen gecombineerd met beweging van de gewrichten.

Zweedse massagetherapie werkt ontspannend en geeft energie door spierspanning te verminderen en het kan zelfs helpen na een blessure. Actieve of passieve beweging van de gewrichten kan ook deel uitmaken van de massage.

Zweedse massage richt zich op de bovenste spierlaag en heeft tot doel de spierspanning te verlichten.

Zweedse massage stelt het lichaam in staat zichzelf te herstellen door de bloedsomloop en het lymfestelsel van het lichaam echt te beheersen en te stimuleren. Dit probeert te stimuleren en te helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.

Evenzo kan door middel van Zweedse massage vaak een hoog niveau van ontspanning worden bereikt, en deze ontspanning kan het lichaam helpen voorbereiden om als een open, ontvankelijk vat te fungeren waarin genezing sneller kan plaatsvinden.

Studies hebben aangetoond dat Zweedse massage gunstig kan zijn voor aandoeningen zoals gewrichtsontsteking in de knieën, indicaties van carpaaltunnelsyndroom, bloeddruk, immuunsysteemproblemen, ernstige hoofdpijn en fibromyalgie.

Swedish massage Amsterdam BEST Co.

ZWEEDSE MASSAGE VOORDELEN

Door slagen te gebruiken die de bloedsomloop verbeteren en het hele lichaam ontspannen, kan de massagetherapeut helpen om veel pijnlijke aandoeningen draaglijker te maken

De verhoogde voordelen van de bloedsomloop en de ontspanning van de buik- en onderrugspieren kunnen de symptomen helpen verlichten

Het belangrijkste voordeel van Zweedse massage is de algehele ontspanning die het biedt

De lange slagen helpen vloeistoffen met succes uit verstopte gebieden te verwijderen

WAT TE VERWACHTEN VAN ZWEEDSE MASSAGE

  • De Zweedse massage-ervaring begint wanneer u op uw buik ligt met uw kleren uitgetrokken naast uw ondergoed en een handdoek over u heen gedrapeerd om de privacy te behouden.
  • De Zweedse massagetherapeut zal dan langzaam de vijf technieken doorlopen die hierboven zijn beschreven, waarbij ze uw nek, rug, armen en benen masseren. Wanneer dit is voltooid, kunnen ze u vragen om zich om te draaien zodat ze zich kunnen concentreren op de voorkant van deze gebieden.
  • Zorg ervoor dat u uw therapeut vertelt of er gebieden zijn waarop u hen wilt concentreren of die u wilt vermijden. Geef uw therapeut bovendien feedback over hun druk, zodat u te allen tijde ontspannen en comfortabel blijft.

De therapeut neemt een massagetafel, tafellakens, oliën, aromatherapie-geuren, handdoeken en muziek mee. U kunt uw eigen lakens en handdoeken gebruiken als u dat wilt. Zorg ervoor dat je een plek hebt om de tafel neer te zetten en genoeg ruimte voor de therapeut om eromheen te gaan.

UW NIEUWE MAANDELIJKS ESSENTIEEL

Membership BEST Co. Massage Amsterdam