BEST BRENGT HAWAÏ NAAR U.

EEN SESSIE VAN PARADIJS ONTSPANNING

ALOHA!

Het woord lomilomi komt uit de traditionele Hawaiiaanse en Samoaanse taal en wordt gebruikt om te verwijzen naar “kneden, wrijven of kalmeren; om in en uit te werken, als de poten van een tevreden kat ”.

WAT IS LOMI LOMI MASSAGE?

Lomi Lomi Massage is een soort massage afkomstig uit Hawaï en Frans-Polynesië en wordt uitgevoerd met de handpalmen, onderarmen, vingers, knokkels, ellebogen, knieën, voeten en het wordt gedaan met of zonder verzachtend middel. Lomi lomi omvat altijd buikmassage omdat de Hawaiiaanse traditie de dikke darm beschouwt als een deel van iemands ziel of hart.

Lomi Lomi Massage Amsterdam BEST Co.

LOMI LOMI MASSAGE VOORDELEN

Lomi lomi is perfect voor spierontspanning en revitalisering van het lichaam.

Door de lange slagen van het ene lichaamsdeel naar het andere wordt de bloedcirculatie ter plaatse verbeterd.

Alle goede energie komt vrij en totale ontspanning wordt bereikt door de oceaan en surfgeluiden en geweldige techniek.

WAT TE VERWACHTEN FROM LOMI LOMI MASSAGE

 • De therapeut begint de lomi lomi-massage door zijn handen zachtjes op je te leggen en even stil te blijven. Ze kunnen u vragen om diep te ademen om u te helpen ontspannen.
 • Vaak komt er tijdens deze massage meer van uw lichaam vrij dan tijdens een typische Zweedse of deep tissue massage. Dat komt omdat therapeuten in lange vloeiende bewegingen bewegen die bijvoorbeeld bovenaan je schouder beginnen en helemaal naar je voet gaan. De therapeut gebruikt geen lakens en bedekt uw genitale gebied en borsten met kleine handdoeken.
 • Lomi lomi is vooral bekend vanwege de lange, vloeiende, dansachtige bewegingen, waarbij je vaak de onderarmen en royale hoeveelheden olie gebruikt, maar het is jouw keuze of je wilt dat olie wordt gebruikt of niet. Zachte strekoefeningen en gewrichtsrotaties komen vaak voor bij deze massage, net als de massagetherapeut die twee delen van uw lichaam tegelijkertijd masseert, bijvoorbeeld door één hand of onderarm op uw schouder te gebruiken terwijl u tegelijkertijd een heup masseert met de andere hand of onderarm.
 • Zowel het masseren van twee gebieden als de lange vloeiende bewegingen worden verondersteld de harmonie en balans in uw lichaam te bevorderen.
 • Tijdens de sessie kan de therapeut technieken uit andere soorten massage gebruiken. Om in de stroom van lomi lomi te komen, zal de therapeut geluiden van branding en oceaan spelen.

De therapeut neemt een massagetafel, tafellakens, oliën, aromatherapie-geuren, handdoeken en muziek mee. U kunt uw eigen lakens en handdoeken gebruiken als u dat wilt. Zorg ervoor dat je een plek hebt om de tafel neer te zetten en genoeg ruimte voor de therapeut om eromheen te gaan.

COVID-19 ETIQUETTE

Volg het onderstaande advies voor een veilige massagesessie voor jou en de therapeut

 • Geen handen schudden
 • De therapeut draagt ​​tijdens de massagesessie een gezichtsmasker
 • Was uw lichaam en handen voor de massagesessie
 • Zorg voor een gootsteen, damestoilet of badkamer waar de therapeut zijn / haar handen kan wassen
 • Laat het huis / kamer / kantoor goed luchten voor de sessie
 • Boek niet als u griepachtige covid-19-symptomen heeft

UW NIEUWE MAANDELIJKS ESSENTIEEL

Membership BEST Co. Massage Amsterdam