BEST MASSAGE IN SCHIPHOL

MASSAGE NAAR HOTELKAMER | MASSAGE SCHIPHOL AIRPORT | MASSAGE THUIS IN SCHIPHOL | SCHIPHOL KANTOORMASSAGE | MASSAGE AAN HUIS

Schiphol is een stad naast Amsterdam en is de thuisbasis van de grotere luchthaven van Nederland. Omdat Schiphol een belangrijk knooppunt is voor wereldlanden door het Amerikaanse continent met Azië te verbinden, is het een goede plek om te overnachten of er zelfs te wonen. Als je huis op Schiphol staat, is het misschien iets te ver van de belangrijkste massagesalons. Daarom maakt BEST Massage Amsterdam het u gemakkelijk door een masseur-therapeut bij u thuis te sturen.

Misschien bevindt uw kantoor zich in de omgeving van Schiphol en urenlang aan uw bureau, zullen uw spieren uw aandacht trekken en om een ​​massage vragen. BEST Co. zal ervaren therapeuten op uw werkplek brengen, zodat u zich op uw werk kunt concentreren zonder uw kantoor te verlaten.

Als u op doorreis bent in Amsterdam Schiphol en een massage nodig heeft vanwege een lange vlucht en rugklachten, biedt BEST Co. massage op de kamer in elk Schiphol hotel. Hotelmassageservice is 24/7 beschikbaar.

En als je dichtbij bent, probeer dan een BEST massage in Amsterdam.

Nu bij BEST Co. kunt u met slechts een paar klikken een thuismassage boeken. U hoeft uw huis niet uit, u hoeft niet naar contant geld te zoeken, u hoeft niet in het verkeer te blijven, geen afspraken te maken. We doen dit allemaal voor u.

WELK TYPE MASSAGE KAN IK KRIJGEN IN SCHIPHOL?

ONZE KLANTEN HOUDEN VAN ONS

De therapeut neemt een massagetafel, tafellakens, oliën, aromatherapie-geuren, handdoeken en muziek mee. U kunt uw eigen lakens en handdoeken gebruiken als u dat wilt. Zorg ervoor dat je een plek hebt om de tafel neer te zetten en genoeg ruimte voor de therapeut om eromheen te gaan.

COVID-19 ETIQUETTE

Volg het onderstaande advies voor een veilige massagesessie voor jou en de therapeut

  • Geen handen schudden
  • De therapeut draagt ​​tijdens de massagesessie een gezichtsmasker
  • Was uw lichaam en handen voor de massagesessie
  • Zorg voor een gootsteen, damestoilet of badkamer waar de therapeut zijn / haar handen kan wassen
  • Laat het huis / kamer / kantoor goed luchten voor de sessie
  • Boek niet als u griepachtige covid-19-symptomen heeft

UW NIEUWE MAANDELIJKS ESSENTIEEL

Membership BEST Co. Massage Amsterdam

Op zoek naar een baan als massagetherapeut in en om Schiphol?

BEST Co. Massage Amsterdam Team

Meld je aan bij BEST Co., het snelst groeiende massagebedrijf van Nederland. Momenteel werven in Schiphol. Solliciteer hier:

Latest posts